Rychlá buchta - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Rychlá buchta
Rychlá buchta
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 30 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | BigZswagger |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (17%) |
ID receptu: | 59424 |
Kategorie: | Buchty |
Ingredience
200 g | Cukr moučka |
1 ks | Kompot broskvový |
380 g | Mouka pšeničná T 400 |
1 kávová lžička | Soda jedlá |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 81,8mg |
Draslík | 56,6mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 94,2mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,9mg |
Vitamín E | 0,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Soda jedlá, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kompot broskvový, Mouka pšeničná T 400 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Cukr moučka nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Rychlá buchta postup přípravy receptu:
1 | Kompotované ovoce nakrájíme na menší kousky. Můžeme použít i jiné měkké ovoce. |
2 | Do mísy dáme ovoce i se šťávou a přidáme všechny ostatní suroviny. Vymícháme hladké těsto. Na plech s pečicím papírem rovnoměrně rozlijeme těsto. Buchtu pečeme v předehřáté troubě asi na 170 °C. |
3 | Upečenou buchtu necháme vychladnout a můžeme podávat. |
Poznámka
Zdobíme podle fantazie.