Jednoduchý recept

Plněný květák

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5953

Ingredience

4 plátek Anglická slanina
1 ks Květák
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,5 kg Vepřové maso mleté
1 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 854kJ
4% Sacharidy 14 g
41% Tuky 31 g
20% Sodík 398 mg
53% Bílkoviny 30 g

Plněný květák postup přípravy receptu:

1

Do poloměkka uvaříme ve slané vodě květák.

2

S vejci a kořením smícháme maso.

3

Střed květáku vydlabeme a naplníme masovou směsí.

4

Květák potom zabalíme do alobalu, přes náplň dáme plátky slaniny a 45 minut pečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept