Jednoduchý recept

Pstruh s bylinkovou nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5954

Ingredience

1 hrst Bylinky čerstvé - svazek
1 dl Mléko polotučné
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Pstruh
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Vegeta
2 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 872 kcal
Kilojoule 3 649kJ
5% Sacharidy 17 g
50% Tuky 37 g
18% Sodík 360 mg
196% Bílkoviny 110 g

Pstruh s bylinkovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme.

2

Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku.

3

Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje.

4

10 minut pečeme po každé straně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept