Pstruh s bylinkovou nádivkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pstruh s bylinkovou nádivkou
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 40 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 5954 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
1 hrst | Bylinky čerstvé - svazek |
1 dl | Mléko polotučné |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Pepř černý mletý |
4 ks | Pstruh |
1 špetka | Sůl |
1 kávová lžička | Vegeta |
2 ks | Vejce slepičí |
2 ks | Žemle tuková |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 621,2mg |
---|---|
Cholesterol | 415,2mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 261,8mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,7mg |
Vitamín E | 1,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 8,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Paprika mletá sladká, Pstruh, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Bylinky čerstvé - svazek, Mléko polotučné, Pepř černý mletý, Vegeta, Žemle tuková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pstruh s bylinkovou nádivkou postup přípravy receptu:
1 | Vykucháme, omyjeme a osolíme ryby, po chvíli omyjeme a celé nasolíme. |
2 | Z nakrájené žemle, mléka, žloutků, tuhého sněhu z bílků, bylinek, soli, vegety a koření si připravíme nádivku. |
3 | Naplníme nádivkou pstruhy, zašijeme nití a dáme do rozpáleného oleje. |
4 | 10 minut pečeme po každé straně. |