Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 340 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 320 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 59548
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Hřebíček
3 kg Kapr obecný
10 ks Nové koření
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý celý
3 polévková lžíce Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 590 kcal
Kilojoule 2 470kJ
0% Sacharidy 1 g
45% Tuky 34 g
10% Sodík 194 mg
119% Bílkoviny 67 g

Rybí konzervy postup přípravy receptu:

1

Vykuchané, očištěné ryby zbavené hlav omyjeme, osušíme a dobře osolíme. Upečeme je ve středně vyhřáté troubě.

2

Po vychladnutí vložíme pečené rybí maso do čistých sklenic nebo konzerv, přidáme koření a přilijeme tolik vody, aby sahala asi 2 cm nad maso. Můžeme přilít i trochu oleje.

3

Zavařujeme při 100 stupních Celsia asi 5 hodin, dbáme přitom, aby se z hrnce nevyvařila voda.

4

Konzervy uložíme na chladném místě.

Poznámka

Množství vody upravíme podle potřeby. Můžeme použít i jiný druh sladkovodních ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
petrabouckova@seznam.cz
Rybí konzervy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký druh ryby se dá použít a jak dlouho sterilizovat v zavarovacim hrnci. Díky Petra

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept