Jednoduchý recept

Rychlé domácí lečo

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 59550
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Cibule
9 g Houby sušené
1 polévková lžíce Majoránka
1 kávová lžička Paprika sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 ks Špekáčky
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
300 g Zeleninové lečo
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 501kJ
4% Sacharidy 14 g
42% Tuky 32 g
2% Sodík 43 mg
11% Bílkoviny 6 g

Rychlé domácí lečo postup přípravy receptu:

1

Na sádle opečeme cibulku a na půlkolečka nakrájené špekáčky, přidáme houby, mletou papriku a po chvilce zmrazené nebo naložené domácí lečo z rajčat a paprik. Osolíme, opepříme a zahustíme vejcem.

2

Nakonec přidáme rajský protlak a majoránku a ještě chvíli prohřejeme.

Poznámka

Podáváme z čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept