Jednoduchý recept

Zapečený hermelín II

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Zapečený hermelín II 5 1
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59573

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 ks Feferony
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Petržel - nať
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
3 špetka Sůl
4 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 614kJ
6% Sacharidy 21 g
61% Tuky 45 g
1% Sodík 27 mg
73% Bílkoviny 41 g

Zapečený hermelín II postup přípravy receptu:

1

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemné kostičky a čerstvou petrželku jemně usekáme. Malou čerstvou červenou feferonku zbavíme jadérek a nakrájíme najemno.

2

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme žampiony, feferonku, pepř, sůl a vše podusíme doměkka. Směs necháme vychladnout.

3

Vrchní části hermelínů seřízneme, vnitřky vydlabeme a promícháme s vychladlými houbami a petrželkou. Touto směsí oba sýry naplníme a krátce v předehřáté troubě zprudka zapečeme.

4

Zapečený hermelín se žampiony podáváme horký.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept