Jednoduchý recept

Těstoviny Nicoise

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5959
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

60 g Ančovičky konzervované
2 stroužek Česnek
350 g Fazolové lusky zelené
80 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rajčata Cherry
1 kávová lžička Sůl
1 hrst Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Farfalle
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 740 kcal
Kilojoule 3 097kJ
28% Sacharidy 99 g
35% Tuky 26 g
49% Sodík 971 mg
45% Bílkoviny 25 g

Těstoviny Nicoise postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitím zalijeme fazolky vroucí vodou, necháme 5min odstát, poté scedíme a proláchneme studenou vodou.

3

Rozpálíme olej a krátce 2-3min na něm orestujeme fazolky a nakrájené ančovičky. Přidáme na plátky nakrájený česnek a orestujeme cca 1min. Vmícháme rozpůlená cherry rajčátka.

4

Omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a prohřejeme.

5

Rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept