Jednoduchý recept

Vejce plněná tuňákem II

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vejce plněná tuňákem II 5 1
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59608

Ingredience

50 g Cibule
2 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 balení Tuňák v oleji
6 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 339 kcal
Kilojoule 1 420kJ
1% Sacharidy 4 g
35% Tuky 26 g
13% Sodík 265 mg
40% Bílkoviny 22 g

Vejce plněná tuňákem II postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je a necháme vychladnout. Cibuli nasekáme najemno a odebereme 2 lžíce. Tuňáka necháme vykapat - scedíme.

2

Vychladlá vejce rozpůlíme a žloutky vybereme. Žloutky smícháme s tuňákem, cibulí, petrželkou a majonézou. Té můžeme dát podle potřeby více. Náplň okořeníme solí a pepřem.

3

Půlky vajec naplníme tuňákovou směsí a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept