Jednoduchý recept

Falešná dršťková polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5961
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 kávová lžička Jíška instantní
0,5 kg Kuřecí kůže
1 špetka Majoránka
60 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
120 g Vepřová uzená plec
1 špetka Zázvor mletý
100 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 636kJ
1% Sacharidy 5 g
77% Tuky 58 g
20% Sodík 403 mg
40% Bílkoviny 22 g

Falešná dršťková polévka postup přípravy receptu:

1

Opereme a ve studené vodě vypláchneme kuřecí kůže a 30 minut povaříme a poté slijeme.

2

Rozpustíme máslo a cibulku, papriku a petrželku osmahneme dozlatova.

3

Na nudličky nakrájíme měkké kůže a společně s nakrájeným uzeným masem osmahneme na cibuli.

4

Poté zalijeme litrem studené vody.

5

Při vaření přidáme do polévky nakrájenou kořenovou zeleninu na kolečka.

6

Zahustíme polévku jíškou, přidáme utřený česnek se solí, pepř, majoránku, zázvor a petrželku.

7

Povaříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept