Francouzská bageta II - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Francouzská bageta II
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | WeNdY96 |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (73%) |
ID receptu: | 59631 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
60 g | Baby špenát |
4 ks | Bageta |
2 stroužek | Česnek |
1 polévková lžíce | Dijónská hořčice |
100 g | Mascarpone |
200 g | Prosciutto sušené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 148g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 387,4mg |
Vláknina | 23g |
Vitamín A | 1g |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 20,0mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 9,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Baby špenát, Bageta mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mascarpone, Prosciutto sušené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Česnek, Dijónská hořčice nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Francouzská bageta II postup přípravy receptu:
1 | Bagety podélně nařízneme, spodní stranu potřeme mascarpone a vrchní stranu jemnou dijónskou hořčicí. |
2 | Na mascarpone rozložíme listy baby špenátu a jemné plátky prosciutta. |
3 | Česnek jemně posekáme a posypeme jím prosciutto. |