Jednoduchý recept

Francouzská bageta II

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59631
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

60 g Baby špenát
4 ks Bageta
2 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Dijónská hořčice
100 g Mascarpone
200 g Prosciutto sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 942 kcal
Kilojoule 3 939kJ
41% Sacharidy 149 g
34% Tuky 25 g
82% Sodík 2 g
57% Bílkoviny 32 g

Francouzská bageta II postup přípravy receptu:

1

Bagety podélně nařízneme, spodní stranu potřeme mascarpone a vrchní stranu jemnou dijónskou hořčicí.

2

Na mascarpone rozložíme listy baby špenátu a jemné plátky prosciutta.

3

Česnek jemně posekáme a posypeme jím prosciutto.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept