Bageta s vejcem a šunkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 22 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bageta s vejcem a šunkou
Celkový čas: | 22 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 12 minut |
Autor: | WeNdY96 |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (73%) |
ID receptu: | 59634 |
Kategorie: | Jednohubky, Kanapky, Tapas |
Ingredience
2 ks | Bageta |
4 polévková lžíce | Majonéza |
1 ks | Rajčata |
0,3 ks | Salát ledový |
100 g | Šunka parmská |
3 ks | Vejce slepičí |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 144g |
---|---|
Cholesterol | 368,0mg |
Draslík | 579,9mg |
Vláknina | 14g |
Vitamín A | 3g |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 10,1mg |
Vitamín E | 1,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 11,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Rajčata, Salát ledový, Vejce slepičí, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Šunka parmská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Majonéza nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Bageta s vejcem a šunkou postup přípravy receptu:
1 | Bagetu podélně nařízneme tak, abychom ji nerozkrojili úplně. |
2 | Bagetu potřeme majonézou, vložíme list ledového salátu, poklademe parmskou šunkou, plátky rajčat a půlkami natvrdo vařených vajec. |