Jednoduchý recept

Lehký boršč

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59664

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Mrkev
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Sůl
1 l Voda pitná
4 polévková lžíce Zakysaná smetana
1 ks Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 329kJ
2% Sacharidy 5 g
8% Tuky 6 g
1% Sodík 17 mg
2% Bílkoviny 1 g

Lehký boršč postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku, přidáme očištěnou, na drobno nakrájenou řepu a mrkev, osolíme a zalijeme vodou. Vaříme doměkka.

2

Na talířích zdobíme boršč lžící kysané smetany a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept