Jednoduchý recept

Fazolky s telecím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (10%)
ID receptu: 59712

Ingredience

1 ks Brambory
1 ks Cibule
800 g Fazolky blanšírované
50 ml Olej rostlinný
3 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
4 ks Rajčata
3 špetka Sůl
500 g Telecí kýta
2 stroužek Česnek
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 366 kcal
Kilojoule 1 531kJ
6% Sacharidy 22 g
23% Tuky 17 g
5% Sodík 96 mg
56% Bílkoviny 31 g

Fazolky s telecím masem postup přípravy receptu:

1

Maso pokrájené na kostky zprudka orestujeme na troše oleje.

2

Na zbylém oleji osmahneme cibulku, až zesklovatí, podlijeme rajčatovou šťávou nebo přidáme nasekaná, slupek zbavená rajčata. Přidáme maso, podlijeme vodou a přidáme čerstvé fazolky. Po 20 minutách přidáme bramborové kostky a na plátky nakrájený česnek, pepř a sůl. Vše dusíme ze tři čtvrtin ponořené ve vodě a ne zcela zakryté poklicí. Nakonec přidáme petrželku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept