Jednoduchý recept

Jablka naložená v překvapení

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59716
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

200 g Brusinky
1 polévková lžíce Hřebíček
4 ks Jablka
250 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 210 kcal
Kilojoule 877kJ
11% Sacharidy 39 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 6 mg
1% Bílkoviny 1 g

Jablka naložená v překvapení postup přípravy receptu:

1

Brusinky smícháme v hrnci s vínem a hřebíčkem a přivedeme k varu.

2

Do hrnce přidáme jablka a necháme krátce povařit. Jablka by se měla zbarvit dorůžova.

3

Jablka vyndáme z hrnce a zbylou směs přivedeme opět k varu tak, aby se víno dobře prohřálo.

4

Jablka pokládáme do misek a přeléváme připravenou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept