Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 240 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59745
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

4 polévková lžíce Bílé víno
1 ks Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
3 polévková lžíce Hruškovice
1 ks Jablko
200 g Klobása Dunajská
200 g Kysané zelí
250 g Vepřová uzená plec
2 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
400 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 899 kcal
Kilojoule 3 760kJ
1% Sacharidy 4 g
109% Tuky 82 g
46% Sodík 913 mg
59% Bílkoviny 33 g

Šukrut postup přípravy receptu:

1

Na sádle si osmahneme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme kysané zelí a podusíme.

2

Přidáme víno, přidáme oloupané a nastrouhané jablko a zalijeme vývarem a dusíme, vaříme pod pokličkou asi 2,5 hodiny.

3

Asi po hodině vaření přidáme bůček a uzené maso, o hodinu později klobásu a nakonec destilát. Teplé maso podáváme na zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept