Jednoduchý recept

Lázeňská kachní stehna

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 59754
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Cibule
600 g Kachní stehna
40 g Máslo čerstvé
3 ks Mrkev
1 kávová lžička Sůl
150 ml Víno bílé
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 011kJ
3% Sacharidy 12 g
34% Tuky 26 g
9% Sodík 173 mg
76% Bílkoviny 43 g

Lázeňská kachní stehna postup přípravy receptu:

1

Očištěná kachní stehna nakrájíme na menší kousky, větší kosti vykrojíme.

2

Remosku vyložíme pečicím papírem, vložíme do ní osolené kachní maso a dáme péct.

3

Na másle osmahneme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a cibuli, po chvíli vmícháme na plátky nakrájené žampiony a směs přidáme k masu do remosky. Vše podlijeme vínem a pečeme doměkka.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou šťouchané petrželkové brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept