Jednoduchý recept

Pivní sýr v pivním těstíčku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 59779
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

140 g Mouka pšeničná hladká
200 ml Olej rostlinný
250 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 kávová lžička Sůl
400 g Sýr Romadur 40%
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 862 kcal
Kilojoule 3 605kJ
8% Sacharidy 30 g
94% Tuky 71 g
2% Sodík 41 mg
46% Bílkoviny 26 g

Pivní sýr v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Ze 100g mouky, z vejce, soli a piva ušleháme těstíčko.

2

Sýr nakrájíme na plátky, obalíme ve zbylé mouce a v připraveném těstíčku.

3

Osmažíme na oleji a ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme s brambory a tatarkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept