Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59808
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
900 g Hovězí maso přední
2 polévková lžíce Kečup
1 špetka Kmín drcený
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 g Okurky
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Podravka
1 polévková lžíce Sůl
100 g Vysočina
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 880kJ
4% Sacharidy 16 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 185 mg
85% Bílkoviny 48 g

Znojemská postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmažíme dozlatova cibuli, přidáme pokrájené maso a orestujeme.

2

Přidáme pokrájenou vysočinu, na kostky nakrájené kyselé okurky a přisypeme sůl, pepř, kmín a lehce orestujeme.

3

Přidáme kečup, hořčici a podlíváním dusíme asi 2 hodiny.

4

Když je maso měkké, omáčku dolijeme horkou vodou a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě. Povaříme asi 20 minut.

5

Úplně nakonec přidáme 2 velké lžíce nálevu z okurek, podravku, lžíci cukru, zamícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept