Jednoduchý recept

Italská pizza II

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59824

Ingredience

2 polévková lžíce Kypřicí prášek do pečiva
1 polévková lžíce Majoránka
5 polévková lžíce Mléko polotučné
250 g Mouka pšeničná hladká
1 hrst Mouka pšeničná hrubá
80 g Máslo
1 polévková lžíce Olej rostlinný
3 ks Paprika
6 ks Rajčata
200 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
5 polévková lžíce Tuk
6 ks Vejce slepičí
200 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

60% Kalorie 1,179 kcal
Kilojoule 4 932kJ
24% Sacharidy 86 g
72% Tuky 54 g
48% Sodík 969 mg
88% Bílkoviny 50 g

Italská pizza II postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme mouku se solí a práškem do pečiva, vejce, mléko a rozpuštěné máslo a vypracujeme hladké těsto. To na pomoučněném vále rozválíme, pomocí válečku přeneseme na vymazaný plech a vytáhneme tak, aby pokrylo celou plochu plechu.

2

Pak je potřeme olejem a rovnoměrně posypeme šunkou, nakrájenou na nudličky. Na ní rozložíme střídavě plátky vařených vajec a rajčat, posypeme na nudličky nakrájenými paprikami, posypeme sýrem a nakonec majoránkou.

3

Pizzu ve středně horké troubě upečeme, necháme trochu vychladnout a nakrájíme.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept