Jednoduchý recept

Husí játra s mandlemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 599
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

2 ks Hřebíček
500 g Husí sádlo
200 g Játra husí
50 g Mandle
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,264 kcal
Kilojoule 5 289kJ
2% Sacharidy 6 g
177% Tuky 133 g
6% Sodík 129 mg
19% Bílkoviny 11 g

Husí játra s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Omytá játra osušíme a posolíme.

2

Nakrájíme podélně mandle a zapícháme do jater spolu s 1 hřebíčkem (do každé poloviny jeden).

3

Připravená játra vložíme do horkého sádla tak, aby byla ponořená(sádlo nesmí být přepálené).

4

Na mírném ohni je vaříme v sádle asi půl hodiny.

5

Játra se podávají teplá s chlebem, jsou však chutná i studená.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept