Jednoduchý recept

Zapečený krém pod čepicí II

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59927
Kategorie: Krémy

Ingredience

160 g Cukr moučkový
750 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Tuk
2 ks Vaječný bílek slepičí
1 ks Vanilkový cukr
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 464 kcal
Kilojoule 1 943kJ
14% Sacharidy 50 g
29% Tuky 21 g
9% Sodík 171 mg
34% Bílkoviny 19 g

Zapečený krém pod čepicí II postup přípravy receptu:

1

100 g moučkového cukru a vanilkový cukr svaříme s mlékem. Vejce v míse důkladně našleháme metlou a pak po částech zašleháme horké ochucené mléko.

2

Směs nalijeme do vymazané zapékací mísy a vložíme na 45 minut do středně vyhřáté trouby.

3

Z bílků našleháme tuhý sníh, vmícháme do něj zbylý cukr, rozetřeme na krém a vložíme ještě na 5 minut do trouby, aby se sněhová vrstva zapekla dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept