Jednoduchý recept

Tvarohová pěna s ovocem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59932

Ingredience

400 g Broskve
6 polévková lžíce Cukr krupice
6 polévková lžíce Rum
750 g Tvaroh měkký
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 433kJ
15% Sacharidy 53 g
17% Tuky 13 g
8% Sodík 163 mg
103% Bílkoviny 58 g

Tvarohová pěna s ovocem postup přípravy receptu:

1

Cukr se žloutky našleháme do pěny, přidáme rum a tvaroh a umícháme dohladka.

2

Do pěny vmícháme tuhý sníh z bílků, pak ji rozdělíme do misek a bohatě obložíme kousky ovoce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept