Tvarohová pěna s ovocem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarohová pěna s ovocem
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | WeNdY96 |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (73%) |
ID receptu: | 59932 |
Kategorie: | Pěny |
Ingredience
400 g | Broskve |
6 polévková lžíce | Cukr krupice |
6 polévková lžíce | Rum |
750 g | Tvaroh měkký |
6 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 433kJ
15% Sacharidy 53 g
17% Tuky 13 g
8% Sodík 163 mg
103% Bílkoviny 58 g
Uhlovodany | 44g |
---|---|
Cholesterol | 490,7mg |
Draslík | 409,6mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 999,6mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 8,8mg |
Vitamín E | 2,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve, Cukr krupice, Rum, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Tvaroh měkký mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tvarohová pěna s ovocem postup přípravy receptu:
1 | Cukr se žloutky našleháme do pěny, přidáme rum a tvaroh a umícháme dohladka. |
2 | Do pěny vmícháme tuhý sníh z bílků, pak ji rozdělíme do misek a bohatě obložíme kousky ovoce. |