Jednoduchý recept

Jogurtový krém s rebarborou

  • Dánsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59936

Ingredience

180 g Bílý jogurt
1 polévková lžíce Citronová kůra
2 polévková lžíce Citrónová šťáva
200 g Cukr krupice
600 g Reveň (Rebarbora)
10 ml Sirup malinový
100 ml Smetana ke šlehání
3 polévková lžíce Solamyl
1 balení Vanilkový cukr
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 734kJ
23% Sacharidy 81 g
14% Tuky 10 g
1% Sodík 11 mg
5% Bílkoviny 3 g

Jogurtový krém s rebarborou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou rebarboru pokrájíme na špalíčky, v kastrole podlijeme vodou, přidáme cukr, sirup a citronovou kůru a zvolna pod poklicí rozdusíme doměkka.

2

Pak zakapeme citronovou šťávou, vmícháme solamyl, krátce povaříme a za stálého šlehání necháme vychladnout.

3

Vmícháme jogurt, do tuha našlehanou smetanu a vanilkový cukr. Krém necháme před podáváním důkladně vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept