Jednoduchý recept

Broskve v těstíčku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59943
Kategorie: Smažené ovoce

Ingredience

2 polévková lžíce Cukr moučkový
250 g Kompot broskvový
1 polévková lžíce Kypřicí prášek do pečiva
250 ml Mléko polotučné
10 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
7 polévková lžíce Olej rostlinný
10 ml Rum
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 balení Vanilkový cukr

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 861kJ
9% Sacharidy 34 g
8% Tuky 6 g
0% Sodík 7 mg
7% Bílkoviny 4 g

Broskve v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Půlky broskví necháme okapat, pokrájíme na dílky a ty necháme na ubrousku oschnout.

2

Do mléka zašleháme rum, sůl a cukr. Pak přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec 2 lžíce oleje.

3

Kousky broskví namáčíme v těstíčku, smažíme v rozpáleném oleji dozlatova, nakonec je posypeme vanilkovým cukrem smíchaným se skořicí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept