Jednoduchý recept

Opilý meloun

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59947
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

8 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Hrozinky
8 polévková lžíce Koňak
1 ks Meloun vodní

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 322kJ
32% Sacharidy 117 g
116% Tuky 87 g
1% Sodík 10 mg
14% Bílkoviny 8 g

Opilý meloun postup přípravy receptu:

1

Hrozinky necháme přes noc namočené v koňaku.

2

Meloun rozkrojíme, dužinu pokrájíme na malé kousky a zbavíme semen. Pak jí lehce promícháme s cukrem a hrozinkami s koňákem.

3

Vše důkladně vychladíme a před podáváním rozdělíme do misek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept