Jednoduchý recept

Grepy pod čepicí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59948
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

150 g Cukr moučkový
4 polévková lžíce Džem jahodový
2 ks Grapefruity
3 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 767kJ
45% Sacharidy 162 g
1% Tuky 1 g
5% Sodík 101 mg
20% Bílkoviny 11 g

Grepy pod čepicí postup přípravy receptu:

1

Grepy rozpůlíme, dužinu vcelku oddělíme od kůry, vyjmeme a jednotlivé dílky zbavíme tenké slupky. Pak je vrátíme zpět do kůry, která poslouží jako miska.

2

Na každou dáme po lžíci džemu a překryjeme čepicí bílkového sněhu, který jsme našlehali s cukrem v horké vodní lázni do hustého krému.

3

Takto připravené grepy vložíme na 1 minutu do předehřáté trouby zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept