Jednoduchý recept

Zabíjačková delikatesa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 59957
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
3 ks Jelítka domácí žemlová
1 ks Jitrnice domácí
1 polévková lžíce Majoránka
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
10 dkg Vepřové škvarky

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 881 kcal
Kilojoule 3 686kJ
8% Sacharidy 30 g
80% Tuky 60 g
2% Sodík 32 mg
98% Bílkoviny 55 g

Zabíjačková delikatesa postup přípravy receptu:

1

Jelítka a jitrnici vymačkáme, přidáme pokrájené škvarky, česnek a strouhanku.

2

Směs dle chuti okořeníme a řádně promícháme.

3

Zapékáme v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut.

Poznámka

Podáváme s kysaným zelím, chlebem nebo bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept