Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59970
Kategorie: Bonbony, čokolády, karamely

Ingredience

300 g Cukr krupice
150 g Mandle
2 polévková lžíce Máslo
2 polévková lžíce Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 841 kcal
Kilojoule 3 520kJ
42% Sacharidy 150 g
27% Tuky 20 g
2% Sodík 32 mg
0% Bílkoviny 0 g

Griliáš postup přípravy receptu:

1

Cukr zvolna na pánvi zahříváme a stále mícháme, až se rozpustí. Odstavíme z tepelného zdroje, vmícháme nasekané mandle a směs rozetřeme v tenké vrstvě na tukem vymazaný plech.

2

Po ztuhnutí a částečném vychladnutí nakrájíme nožem potřeným máslem na kostičky.

3

Studený griliáš se nedá krájet - rozlámaný a roztlučený použijeme k ozdobení dortů nebo pohárů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept