Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (73%)
ID receptu: 59985
Kategorie: Poháry, ovoce

Ingredience

100 g Cukr moučkový
100 g Mandle
200 ml Mléko polotučné
75 g Mouka pšeničná hladká
10 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Sůl
500 g Sušené švestky
2 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 622kJ
15% Sacharidy 56 g
16% Tuky 12 g
3% Sodík 56 mg
17% Bílkoviny 10 g

Bubáci postup přípravy receptu:

1

Vodou propláchneme švestky a necháme je asi 60 minut odležet a navlhnout. Pak z nich vymáčkneme pecky a nahradíme je mandlemi.

2

Z vajec, vína, mléka, cukru, soli a mouky vyšleháme řídké těstíčko.

3

V něm připravené švestky postupně obalíme a v rozpáleném oleji osmažíme ze všech stran dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept