Recept

Brambory dušené se šunkou a hořčicí

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5999

Ingredience

1 kg Brambory vařené
0,3 l Hovězí vývar základní
2 kávová lžička Hořčice
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
300 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 953kJ
16% Sacharidy 58 g
24% Tuky 18 g
48% Sodík 962 mg
36% Bílkoviny 20 g

Brambory dušené se šunkou a hořčicí postup přípravy receptu:

1

Brambory nakrájíme na plátky.

2

Na másle podusíme šunku nakrájenou na kostičky, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a přidáme hořčici. Omáčku povaříme.

3

Potom přidáme nakrájené brambory a v omáčce je prohřejeme.

4

Při podávání sypeme pokrm jemně nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept