Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 600
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 ks Kmín drcený
50 g Máslo čerstvé
1 ks Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pažitka
3 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Sůl
6 ks Sýr Tvarůžky
200 g Tvaroh tučný

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 009kJ
6% Sacharidy 20 g
30% Tuky 22 g
4846% Sodík 97 g
99% Bílkoviny 56 g

Olomoucká pomazánka postup přípravy receptu:

1

V misce utřeme tvarůžky, tvaroh a máslo.

2

Přimícháme nastrouhané cibule a přidáme sůl, kmín, papriku.

3

Hotovou pomazánku natřme na plátky tmavého chleba a posypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept