Recept

Bramborová kaše se zelenými fazolkami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6001

Ingredience

500 g Brambory
500 g Fazolové lusky zelené
0,1 l Mléko polotučné
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 916kJ
7% Sacharidy 26 g
15% Tuky 11 g
11% Sodík 214 mg
12% Bílkoviny 7 g

Bramborová kaše se zelenými fazolkami postup přípravy receptu:

1

Fazolky zbavené okrajových vláken omyjeme, nakrájíme na kratší kousky, zalijeme osolenou vodou a uvaříme doměkka.

2

Brambory uvaříme, oloupeme a spolu s fazolkami je prolisujeme sítem. Osolíme a s mlékem vyšleháme na kaši.

3

Pokrm při podávání mastíme máslem. Podáváme k minutkám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept