Jednoduchý recept

Vepřový guláš bez tuku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (32%)
ID receptu: 60079

Ingredience

3 ks Cibule
1 polévková lžíce Kmín mletý
2 kostka Masox
3 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 polévková lžíce Solamyl
750 g Vepřové maso libové
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 388 kcal
Kilojoule 1 625kJ
2% Sacharidy 8 g
36% Tuky 27 g
1% Sodík 11 mg
49% Bílkoviny 27 g

Vepřový guláš bez tuku postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli vsypeme do pekáče. Přidáme omyté, na kousky nakrájené maso a promícháme.

2

Ve vroucí vodě v hrnci necháme rozpustit kostky masoxu.

3

Do nádoby o objemu 1l vsypeme kmín, škrobovou moučku a mletou papriku. Nesolíme! Přilijeme rozpuštěný masox, dolijeme studenou vodou a dobře promícháme.

4

Připraveným nálevem zalijeme maso s cibulí v pekáče, ale nemícháme. Přikryjeme poklicí nebo alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 250 stupňů Celsia. Pečeme asi 1 1/2 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept