Jednoduchý recept

Zeleninový hrnec

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60104
Kategorie: Zelenina

Ingredience

800 g Brambory
400 g Cibule
1 kávová lžička Majoránka
600 g Mrkev
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
500 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 349kJ
10% Sacharidy 35 g
22% Tuky 16 g
37% Sodík 736 mg
19% Bílkoviny 11 g

Zeleninový hrnec postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme na pánvi. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a osmahneme ji.

2

Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na plátky.

3

Do sádlem vymazané remosky rozložíme vrstvu brambor a mrkve, osolíme, posypeme kořením a poklademe částí cibule. Vrstvy opakujeme.

4

Nakonec vše zalijeme vývarem a pokrm v remosce dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept