Jednoduchý recept

Hermelín zapečený s bramborami a cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60113
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 ks Brambory vařené
2 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
1 polévková lžíce Petržel
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 159kJ
7% Sacharidy 24 g
18% Tuky 14 g
10% Sodík 195 mg
26% Bílkoviny 15 g

Hermelín zapečený s bramborami a cibulí postup přípravy receptu:

1

Čtyři čtverce alobalu potřeme sádlem a rozdělíme na ně vařené, na kostky nakrájené brambory. Na brambory položíme vždy polovinu sýru řeznou plochou dolů, zakapeme kečupem, poklademe kolečky oloupané cibule a nasekanou petrželkou.

2

Alobal dobře zabalíme a balíčky vložíme do suché remosky.

3

Pečeme asi 10 minut.

Poznámka

Podáváme s tatarskou omáčkou a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept