Jednoduchý recept

Bramborové pečenáčky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60118
Kategorie: Brambory

Ingredience

8 ks Brambory
20 g Máslo
1 polévková lžíce Ořechy vlašské
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
10 ks Ředkvička
1 špetka Sůl
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 993kJ
7% Sacharidy 26 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 61 mg
12% Bílkoviny 7 g

Bramborové pečenáčky postup přípravy receptu:

1

Neoloupané brambory dobře omyjeme a každou bramboru zvlášť zabalíme do máslem vymazaného alobalu.

2

Připravené brambory upečeme v suché remosce doměkka.

3

Omyté ředkvičky nastrouháme a šťávu mírně vymačkáme. Ředkvičky spolu s nakrájenou petrželkou vmícháme do smetany, kterou osolíme a opepříme.

4

Alobal na bramborách na jedné straně natrhneme a brambory nakrojíme, pootevřeme a naplníme smetanovou směsí. Nakonec posypeme nasekanými ořechy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept