Jednoduchý recept

Filé po japonsku

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60122
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
1 kávová lžička Cukr krupice
600 g Filé rybí
4 polévková lžíce Sójová omáčka

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 140 kcal
Kilojoule 587kJ
0% Sacharidy 2 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
112% Bílkoviny 63 g

Filé po japonsku postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené rybí filé rozkrojíme na plátky. Na talíři filé zalijeme směsí sójové omáčky, prolisovaného česneku a cukru. Necháme odležet asi 30 minut.

2

Připravené filé vložíme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka. Během pečení porce občas potíráme zbylou sójovou směsí.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept