Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60125
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Filé rybí
100 g Hera
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Máslo
0,5 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Eidam cihla 40%
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 978kJ
0% Sacharidy 1 g
40% Tuky 30 g
1% Sodík 24 mg
134% Bílkoviny 75 g

Zlaté filé postup přípravy receptu:

1

V misce utřeme změklou Heru se žloutkem, hořčicí a solí. Nakonec vmícháme nastrouhaný sýr.

2

Porce filé osolíme a necháme chvíli odležet. Potom maso potřeme vrstvou připravené směsi.

3

Porce rozložíme do máslem vymazané remosky a upečeme dozlatova.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept