Jednoduchý recept

Krůtí stehno na zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60127
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
600 g Krůtí stehna
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sójová omáčka
1 kávová lžička Sůl
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 337kJ
6% Sacharidy 22 g
14% Tuky 11 g
18% Sodík 352 mg
58% Bílkoviny 33 g

Krůtí stehno na zelí postup přípravy receptu:

1

Očištěné, vykostěné krůtí stehno naporcujeme, osolíme a opepříme.

2

Maso potřeme sójovou omáčkou a vložíme do remosky vyložené pečicím papírem. Mezi porce masa a pod ně rozdělíme kysané zelí, vše ještě mírně osolíme a zakryjeme alobalem.

3

Pečeme doměkka, chvíli před koncem pečení alobal odkryjeme a přidáme vařené, nakrájené brambory. Zvolna dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept