Jednoduchý recept

Kotlety pečené s česnekem a bazalkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60132
Kategorie: Maso

Ingredience

1 hrst Bazalka
4 stroužek Česnek
40 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 471 kcal
Kilojoule 1 970kJ
0% Sacharidy 0 g
44% Tuky 33 g
6% Sodík 110 mg
74% Bílkoviny 41 g

Kotlety pečené s česnekem a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Oloupané stroužky česneku rozmačkáme a se solí, lístky bazalky a olejem rozetřeme na krémovou pastu.

2

Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a potřeme z obou stran připravenou pastou.

3

Kotlety urovnáme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka.

4

Podáváme na nahřátých talířích, na každou kotletu položíme kousek másla a lístek bazalky.

Poznámka

Použijeme vepřové kotlety s kostí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept