Jednoduchý recept

Pečený kořeněný bůček na topinkách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60145
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
4 krajíc Chléb konzumní
4 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Kmín celý
50 g Křen
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 794 kcal
Kilojoule 3 321kJ
9% Sacharidy 32 g
89% Tuky 67 g
2% Sodík 40 mg
27% Bílkoviny 15 g

Pečený kořeněný bůček na topinkách postup přípravy receptu:

1

Vepřový bůček nakrájíme na plátky, potřeme prolisovaným česnekem, okmínujeme, osolíme a opepříme.

2

Připravené plátky vložíme do vodou vypláchnuté remosky a upečeme je.

3

Na pánvi na oleji osmažíme krajíce chleba, které na talíři potřeme hořčicí a obložíme plátky upečeného, ještě horkého bůčku. Povrch posypeme nastrouhaným křenem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept