Jednoduchý recept

Dvoubarevná pečínka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60146
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Česnek
2 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín mletý
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová plec
1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
300 g Vepřový bok uzený
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 478kJ
1% Sacharidy 5 g
36% Tuky 27 g
55% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 22 g

Dvoubarevná pečínka postup přípravy receptu:

1

Vepřovou plec vcelku osolíme, okmínujeme a spolu s uzeným masem vložíme do sádlem vymazané remosky. Maso obložíme oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibulí a neoloupanými, omytými hlavičkami česneku, které jsme překrojili napříč. Nakonec vše zakapeme vodou.

2

Pokrm pečeme do změknutí masa, během pečení maso podléváme horkou vodou.

3

Na talíře rozdělíme oba druhy masa a ihned podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou chlupaté knedlíky a dušené kysané zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept