Jednoduchý recept

Těstoviny zapečené s brynzou a slaninou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60150
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

100 g Anglická slanina
300 g Nudle široké
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
150 g Salám měkký
1 kávová lžička Sůl
200 g Sýr Brynza
3 l Voda pitná
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 672 kcal
Kilojoule 2 812kJ
17% Sacharidy 61 g
47% Tuky 35 g
35% Sodík 692 mg
44% Bílkoviny 25 g

Těstoviny zapečené s brynzou a slaninou postup přípravy receptu:

1

Široké nudle (nebo jiné těstoviny) uvaříme v osolené vodě, scedíme a mírně omastíme olejem.

2

Těstoviny promícháme se salámem nakrájeným na kostičky, s mletou paprikou a brynzou rozmíchanou v zakysané smetaně.

3

Směs vložíme do remosky vyložené pečicím papírem a navrch položíme plátky anglické slaniny.

4

Pokrm zapékáme asi 20 minut.

Poznámka

Podáváme s nakládanými okurkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept