Recept

Bramborová polévka s hovězím masem

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6016
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

300 g Brambory
250 g Hovězí maso přední
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
30 g Tuk
5,5 l Voda pitná
120 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 217 kcal
Kilojoule 907kJ
3% Sacharidy 11 g
16% Tuky 12 g
16% Sodík 318 mg
27% Bílkoviny 15 g

Bramborová polévka s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na kostky a 1 hodinu vaříme.

2

Přidáme na kostky nakrájené brambory, sůl a vaříme, až je maso měkké. Potom přidáme na kostičky nakrájenou a na tuku osmaženou kořenovou zeleninu, sůl, pepř a sekanou petrželku. Polévku povaříme do změknutí zeleniny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept