Recept

Brambory dušené s paprikou a rajčatovým protlakem

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6017

Ingredience

1 kg Brambory
100 g Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Paprikové lusky čerstvé
20 g Protlak rajčatový
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 436 kcal
Kilojoule 1 826kJ
12% Sacharidy 43 g
34% Tuky 25 g
20% Sodík 394 mg
19% Bílkoviny 11 g

Brambory dušené s paprikou a rajčatovým protlakem postup přípravy receptu:

1

Brambory nakrájíme na kostky a dusíme je na tuku a osmažené cibuli.

2

Přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky. Když změknou, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme vývarem s rozmíchaným protlakem.

3

Vše ještě dusíme, až se tekutina vsákne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept