Jednoduchý recept

Řízky z krkovičky naruby

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60177
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
4 polévková lžíce Kečup
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tuk
3 ks Vejce slepičí
600 g Vepřová krkovička
50 g Vepřové sádlo škvařené
200 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 169kJ
2% Sacharidy 6 g
57% Tuky 43 g
12% Sodík 243 mg
49% Bílkoviny 27 g

Řízky z krkovičky naruby postup přípravy receptu:

1

Řízky nakrájené z krkovičky naklepeme, osolíme a opepříme. Maso potom obalíme ve strouhance, kterou do řízků vmáčkneme. Nakonec maso obalíme v rozšlehaných vejcích.

2

Připravené řízky zprudka osmahneme na pánvi na sádle, vyjmeme a urovnáme do tukem vymazané remosky. Zalijeme vývarem rozmíchaným s kečupem a hořčicí.

3

Pečeme asi 40 minut, podle potřeby můžeme zakápnout trochou vody.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept