Jednoduchý recept

Vepřové roládky s mletým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60178
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Anglická slanina
4 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Majoránka
400 g Maso mleté - mix
50 ml Mléko polotučné
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rozmarýn
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová pečeně
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 670 kcal
Kilojoule 2 804kJ
0% Sacharidy 1 g
80% Tuky 60 g
13% Sodík 265 mg
53% Bílkoviny 30 g

Vepřové roládky s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Kotlety vcelku nakrájíme na tenké plátky a mírně rozklepeme. Maso potřeme hořčicí, osolíme a opepříme.

2

V míse smícháme mleté maso s mlékem, solí, prolisovaným česnekem (2 stroužky) a majoránkou. Směs rozdělíme na plátky kotlet a pevně zavineme. Každou roládku obalíme plátkem anglické slaniny.

3

Připravené roládky urovnáme do remosky a podlijeme vodou. Mezi maso vsuneme snítky rozmarýnu a omytý, neoloupaný česnek.

4

Pokrm pečeme přikrytý alobalem asi 40 minut, potom alobal odstraníme a ještě 20 minut dopékáme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept